Τέντες για το Σπίτι , τέντες για παράθυρα σπιτιού

Τέντες Σπιτιού

 • Οι τέντες σπιτιού απο αξιόπιστο κατασκευαστή, έχουν ανεξίτηλα χρώματα και δεν ξεθωριάζουν απο τον ήλιο.
 • Τα χρώματα στις τέντες σπιτιού χρησιμεύουν και ως ασπίδα απο τις βλαβερές αχτίδες του ήλιου.
 • Τους χειμερινούς μήνες, οι τέντες σπιτιών όταν έχει ηλιοφάνεια, καλό θα είναι να είναι ανεβασμένες και τυλιγμένες στον άξονα, έτσι ώστε να μπορεί να διαχέεται ελεύθερα ο ήλιος απο τα παραθυρά και τις μπαλκονόπορτες και να θερμαίνει φυσικά το χώρο μας.
 • Εν αντιθέσει τους θερινούς μήνες πρέπει να τις έχουμε κατεβασμένες γιατι μ’αυτό τον τρόπο κάνουμε εξοικονόμιση ενέργειας στο air-condition.
 • Οι τέντες σπιτιού αν είναι βρόμικες, όσο περιποιημένο κι αν είναι το εσωτερικό του σπιτιού μας, η πρόσοψη παραμένει βρόμικη και για καθαρά αισθητικούς λόγους αυτό είναι σφάλμα.
 • Ένα επιπλέον αρνητικό όταν παραμένουν βρόμικες είναι οτι δεν επιτρέπουν, το φώς του ήλιου που τους επιτρέπεται να περάσει μέσα.
 • Για να καταλάβεται τη βρόμια που κουβαλούν πάνω τους κάντε το πείραμα και αφήστε το μπαλκόνι σας άπλυτο για μήνες.
 • Οι βραχίονες των τεντών σπιτιού δεν επισκευάζονται όταν χαλάσουν, η αντικατάσταση που γίνεται απο τον Πεντακάθαρο είναι Α’ ποιότητας και απο αξιόπιστο κατασκευαστή.
πριν1Τέντες σπιτιού
πριν4μετα4

ΟΜΠΡΕΛΕΣ

Οι επαγγελματικές ομπρέλες κατασκευάζονται απο αλουμίνιο, είναι πολύ μεγάλης αντόχης και βαμμένες με ηλεκτροστατική βαφή χρώματος λευκού. Τοποθετούνται σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, καφετέριες, παραλίες, καταστήματα, λαικές αγορές, πανηγύρια και αυλές σπιτιών. Το ύφασμα που διαθέτουν είναι ακρυλικό ή πολυεστερικό, μονόχρωμο ή ριγέ, ίδιο και με αυτό που κατασκευάζονται οι τέντες σπιτιού. Καλό θα είναι, να είναι πανί Α’ ποιότητας, με υψηλό δείκτη προστασίας Uv, ΄ώστε τους θερινούς μήνες με μεγάλη ζέστη ή καύσωνα να μας προστατεύουν και να μας προσφέρουν δροσιά. Στη γλώσσα τους επίσης δίνεται η δυνατότητα να γράψετε και το επαγγελματικό σας λογότυπο. Οι επαγγελαμτικές ομπρέλες πρέπει να είναι καλά στερεωμένες είτε σε γερό έδαφος, είτε με κάποια ισχυρή βάση. Έχουν δικό τους μηχανισμό για να ανοίγουν και να κλείνουν και τη δική τους βάση στήριξης για να τοποθετούνται και να μεταφέρονται εύκολα στο σπίτι σας.

ΤΕΝΤΕΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΟΦΕΛΗ

Ανεβαίνοντας κανείς στα βουνά του Υμηττού, της Πεντέλης, της Πάρνηθας και του Αιγάλεω και κοιτάξει προς τα κάτω συναντά μια εικόνα τουλάχιστον αλλόκοτη εικόνα, μια απέραντη τσιμεντούπολη. Οι τέντες σπιτιών σε έναν καύσωνα, είναι το καταφύγιο των ενοίκων στις πολυκατοικίες. Μπορείτε και εσείς να ράψετε την τέντα σας με Α’ ποιότητας πανιά στον Πεντακάθαρο.Τα ρετιτρέ στις πολυκατοικίες των Αθηνών και του Πειραιά, έχουν ένα μεγάλο προνόμοιο, καθώς και ορισμένων βεβαίως άλλων πόλεων της Ελλάδας. Τις μεσημβρινές ώρες, και ειδικά το καλοκαίρι με τον καυτό ήλιο κάτω απο τις τέντες του σπιτιού σας έχετε δροσιά την ώρα που γευματίζετε ή πίνετε τον καφέ ή το ποτό σας. Επίσης στην περιοχή των Αθήνων έχουν και το προνόμοιο της θέας στην Ακρόπολη. Αυτό το πολύ σημαντικό μνημείο με τον Παρθενώνα και το Ερέχθειο, ένα πραγματικά σπουδαίο δημιούργημα ενότητας και δημοκρατίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσουμε και στις ομπρέλες θαλάσσης, δηλαδή να είναι κατασκευασμένες απο αξιόπιστη εταιρία, ειδικά αν το καλοκαίρι περνάτε πολλές ώρες κάτω απο τον καυτό ήλιο στις παραλίες. Επίσης τα πανιά των ομπρελών αυτών πρέπει να έχουν υψηλό δείκτη Uv. Στον Πεντακάθαρο μπορείτε να ράψετε και extra πανί για την ομπρέλα σας για να το ρίχνετε απο πάνω για περισσότερη προστασία. Αυτά κατασκευάζονται με τα ίδια πανιά που κατασκευάζονται και οι τέντες σπιτιών.
Καθαρισμοί τεντών, ράψιμο τεντών απο τον Πεντακάθαρο.
Χειμώνας, άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο – με κρύο, με βροχή ή με καύσωνα πάντα στη διάθεσή σας, ώστε οι τέντες του σπιτιού σας να είναι πάντα καθαρές και ραμμένες.
πριν3μετα3
πριν2μετα2

Πλυντήρια χαλιών, αυτοκινήτων, ρούχων, υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα. Πλυντήριο τέντας, ομπρέλας, ιστιοπλοϊκών χαλιών μόνο ο Πεντακάθαρος. Τα μηχανήματα και τα καθαριστικά, που έχει, καθαρίζουν τη βρωμιά που έχει κολλήσει στην αδιαβροχοποίηση χωρίς να τη χαλάσει.
Δεν πλένει στο πεζοδρόμιο και δεν κρεμάει τις τέντες για να στεγνώσουν στα κάγκελα της απέναντι πολυκατοικίας. Οπότε, εμπιστευτείτε τον.
Μπορείτε και εσείς να μας φέρετε, Ερμού 86 Αθήνα, τέντες, ομπρέλες, ιστιοπλοϊκά πανιά, καλύμματα σκαφών για καθαρισμό, ράψιμο, μπάλωμα, εάν χρειάζεται μεταποίηση στα μέτρα που θα μας δώσετε, ή ακόμη να σας ράψουμε καινούριες τέντες, ομπρέλες Α’ ποιότητας.

Οι τέντες σπιτιών, για να μπορέσουμε να τις καθαρίσουμε, χρειάζονται δυο έμπειρους τεχνίτες για απεγκατάσταση με πολλές δυσκολίες σε σπίτια αλλά και σε καταστήματα που οι κατασκευές είναι σε μεγάλα ύψη και πρέπει να έχεις ικανότητες εναερίτη.
Οι τέντες μεταφέρονται στο χώρο μας, ελέγχονται από τον ίδιο τον Πεντακάθαρο για τυχόν ζημιές που έχουν πάθει από τη βρωμιά, ώστε να ενημερωθεί ο πελάτης.
Οι καθαρισμοί τεντών γίνονται αποκλειστικά και μόνο από τον Πεντακάθαρο αφού η έρευνα αυτή είναι κλειδωμένη και την ώρα της εργασίας απαγορεύεται αυστηρώς να εισέλθει κάποιος άλλος στο χώρο. Οι τέντες στεγνώνουν στον ήλιο, ράβονται όλες οι ραφές και το έμπειρο συνεργείο μας κάνει την επανατοποθέτηση.
Εδώ το σπίτι σας γυαλίζει από καθαριότητα και η τέντα ξεχωρίζει σα τη μύγα μες στο γάλα και εσείς μας συστήνετε σε φίλους και συγγενείς.

Οι τέντες είναι τα μόνα νήματα στον κόσμο που οι κορυφαίοι κατασκευαστές δεν έχουν στο ύφασμα ετικέτα τρόπου πλυσίματος. Είναι νήματα ειδικά, επεξεργασμένα ώστε να αντέχουν στις τέσσερις εποχές του χρόνου, χειμώνα, άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο. Είναι πολύ δύσκολα στον καθαρισμό όταν στην αδιαβροχοποίηση κολλήσει βρωμιά.

Οι τέντες σπιτιού μετά την τοποθέτησή τους στο μπαλκόνι μας είναι εκτεθειμένες σε όλες τις καιρικές συνθήκες, καυσαέρια, κουτσουλιές πουλιών, σκόνη και ο χειρότερος εχθρός είναι η βροχή και η υγρασία, που όταν είναι βρώμικες, αργούν να στεγνώσουν και αρχίζει η διάβρωση.Οι τέντες στο σπίτι μας είναι απαραίτητες γιατί μας προστατεύουν από τον ήλιο, τα αδιάκριτα μάτια όταν εμείς χαλαρώνουμε στις αναπαυτικές καρέκλες, πίνουμε τον καφέ μας ή έχουμε καλεσμένους για ποτό ή φαγητό.
Οι τέντες προστατεύουν στις βιτρίνες καταστημάτων κοσμήματα, ρολόγια, παπούτσια, ρούχα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα.

Κανένας κατασκευαστής τέντας από χώρα προηγμένης τεχνολογίας δεν συστήνει πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης ώστε με υδροβολή να καθαρίσει η βρωμιά που έχει κολλήσει στην αδιαβροχοποίηση.
Βίντεο που βλέπετε να παίζεται στο youtube είναι ελληνικής εφεύρεσης από πολύ φωτεινά μυαλά που αξίζουν δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, εάν δεν το έχουν πάρει ήδη, εγώ μόνο με άριστα μπορώ να τους βαθμολογήσω και εσείς να προσέχετε (μην πάρετε το πιεστικό και αρχίσετε να πλένετε τις τέντες σας).
Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελάει.

ΟΜΠΡΕΛΕΣ

Οι επαγγελματικές ομπρέλες κατασκευάζονται απο αλουμίνιο, είναι πολύ μεγάλης αντόχης και βαμμένες με ηλεκτροστατική βαφή χρώματος λευκού. Τοποθετούνται σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, καφετέριες, παραλίες, καταστήματα, λαικές αγορές, πανηγύρια και αυλές σπιτιών. Το ύφασμα που διαθέτουν είναι ακρυλικό ή πολυεστερικό, μονόχρωμο ή ριγέ, ίδιο και με αυτό που κατασκευάζονται οι τέντες σπιτιού. Καλό θα είναι, να είναι πανί Α’ ποιότητας, με υψηλό δείκτη προστασίας Uv, ΄ώστε τους θερινούς μήνες με μεγάλη ζέστη ή καύσωνα να μας προστατεύουν και να μας προσφέρουν δροσιά. Στη γλώσσα τους επίσης δίνεται η δυνατότητα να γράψετε και το επαγγελματικό σας λογότυπο. Οι επαγγελαμτικές ομπρέλες πρέπει να είναι καλά στερεωμένες είτε σε γερό έδαφος, είτε με κάποια ισχυρή βάση. Έχουν δικό τους μηχανισμό για να ανοίγουν και να κλείνουν και τη δική τους βάση στήριξης για να τοποθετούνται και να μεταφέρονται εύκολα στο σπίτι σας.

Ο ανταγωνισμός στην επισκευή τέντας σπιτιών και καταστημάτων είναι πολύ μεγάλος γιατί κανένας επαγγελματίας δεν θέλει να χάσει την απεγκατάσταση, το ράψιμο και την επανατοποθέτηση.
Καλό είναι πριν δώσετε την τέντα σας για επισκευή να διαβάσετε προσεκτικά τα κείμενα, να δείτε φωτογραφίες για να καταλάβετε ότι επισκευές τεντών χωρίς τον καθαρισμό από τον Πεντακάθαρο είναι βαρέλι χωρίς πάτο.

Αφού διαβάσετε τα ειλικρινή και αληθινά μου κείμενα που σκοπό έχουν τη σωστή σας ενημέρωση και όχι την παραπληροφόρηση, ώστε εσείς να τσιμπήσετε και να ανοίξετε το σάιτ.
Είδατε φωτογραφίες από επαγγελματία φωτογράφο, βρώμικες τέντες, όταν καθαρίζονται με τεχνολογία Πεντακάθαρος, πώς γυαλίζουν.
Περιμένω το τηλεφώνημά σας για οποιαδήποτε απορία έχετε. Εδώ λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη.

• Για τον καθαρισμό τέντας με τεχνολογία Πεντακάθαρος
• Ράψιμο παλαιάς τέντας
• Ράψιμο και τοποθέτηση καινούριας τέντας
• Κατασκευή σκελετού τέντας με αντιρίδες ή βραχίονες
• Επισκευή σκελετού τέντας με αντιρίδες ή βραχίονες
• Τοποθέτηση ή αντικατάσταση ηλεκτρικού μοτέρ τέντας

Όλες οι παραπάνω εργασίες είναι Α’ ποιότητας.

Αδιαβροχοποίηση και προστασία UV γίνονται μόνο μία φορά από τον κατασκευαστή, που στην τέντα Α’ ποιότητας κρατάει πολλά χρόνια.
Όταν, όμως, η αδιαβροχοποίηση χαλάσει, που κρύβει και την προστασία UV, δεν ξαναγίνεται, υλικό αδιαβροχοποίησης δεν πουλάνε οι κατασκευαστές. Ούτε και τα υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα που κάνουν την αδιαβροχοποίηση.

Οι τέντες με βραχίονες είναι μια ωραία κατασκευή και το κόστος κυμαίνεται ανάλογα με την ποιότητα των υλικών. Οι σπαστοί βραχίονες είναι από αλουμίνιο και πρέπει να είναι υψηλής τεχνολογίας ώστε ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες να κρατούν το τεντόπανο τεντωμένο καλά, μας παρέχουν τη δυνατότητα, όταν έχουμε ηλεκτρικό μοτέρ και ανεμούριο, να κάνουν τις εξής λειτουργίες αυτόματα:

 • Δυνατός αέρας, μαζεύουν
 • Πέφτει ο αέρας, ανοίγουν
 • Έχει ήλιο, ανοίγουν
 • Πέφτει ο ήλιος, ανοίγουν

Εάν δεν έχουμε τις παραπάνω λειτουργίες, οι παραπάνω κινήσεις γίνονται με την μανιβέλα. Εδώ πρέπει να προσέχουμε τους άερηδες για να μην μας κάνουν ζημιά γιατί η επισκευή τους θα είναι ακριβή.

 

Τέντες με αντηρίδες κατασκευάζονται από αλουμίνιο ή γαλβανιζέ σίδερο. Το κόστος είναι οικονομικό και οι τιμές ανάλογες με την ποιότητα των υλικών, μας προστατεύουν από τη βροχή, τον ήλιο και έχουν αντοχή στους αέρηδες. Αυτό δε σημαίνει ότι στους αέρηδες δεν πρέπει να προσέχουμε και να τις μαζεύουμε γιατί εάν σχιστεί το πανί, καλώς, αν όμως ρίξει τα σίδερα κάτω μπορεί να τραυματιστεί άνθρωπος ή να πέσει πάνω σε αυτοκίνητα.

Οι φθορές στις τέντες είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα έρθουν και ο Πεντακάθαρος με το συνεργείο του αναλαμβάνει την τοποθέτηση καινούριας τέντας

 • Τέντες από πολυεστερικά νήματα
 • Τέντες από ακρυλικά νήματα
 • Τέντες εμπριμέ
 • Τέντες μονόχρωμες
 • Τέντες ριγέ

Επισκευή
Το πλύσιμο και το ράψιμο τέντας από τον Πεντακάθαρο γίνεται με δυο τρόπους:

 • Να χωρίσουμε τις τέντες σε φύλλα, να καθαρίσουμε τις παλιές κλωστές από τις ραφές, να πλύνουμε τα φύλλα χωριστά και να τα ξαναράψουμε με οδηγό ευθείας γραμμής όπως οι καινούριες και εσείς εδώ βλέπετε 2 καινούριες ραφές.
 •  Να πλύνουμε τις τέντες όπως είναι, μονοκόμματες, να ράψουμε και εσείς εδώ βλέπετε 2 ίσιες παλιές ραφές και 2 καινούριες στραβές.
  Το κόστος για κάθε τρόπο πλυσίματος και ραψίματος διαφέρει και αυτό γίνεται σε συμφωνία με τον πελάτη.

Ο Πεντακάθαρος, μοναδικός στο πλύσιμο τέντας πανελλαδικά, σας προτείνει πριν του δώσετε τις τέντες για καθαρισμό να τις φωτογραφίσετε με τον εξής τρόπο:

 • Ανάβουμε τα φώτα στο μπαλκόνι μας το βράδυ και φωτογραφίζουμε τις τέντες
 • Το μεσημέρι που ο ήλιος θα είναι στο κέντρο της τέντας, φωτογραφίζουμε από μέσα κοιτώντας τον ήλιο
 • Με την επανατοποθέτηση, τις φωτογραφίζουμε με τον ίδιο παραπάνω τρόπο
 • Συγκρίνετε μόνοι σας τις φωτογραφίες, δείτε τη διαφορά για να καταλάβετε ότι ο Πεντακάθαρος δεν είναι απατεώνας.

Τέντες με τον υψηλότερο δείκτη προστασίας UV αλλά και την καλύτερη αδιαβροχοποίηση που, όταν ο Πεντακάθαρος έχει τον καθαρισμό τους, θα τις έχετε για πολλά χρόνια σαν καινούριες γιατί το πλύσιμο γίνεται με οικολογικά καθαριστικά υψηλής τεχνολογίας, σχεδιασμένα ειδικά για να μην καταστραφεί το τεντόπανο και ΟΧΙ ΥΔΡΟΒΟΛΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΤΕΝΤΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ

Τέντες γα το Σπίτι , τέντες για παράθυρα σπιτιου,σκιά τέντες σπιτιου για την Ελλάδα θα παράγουν αποκλειστικά υφαντά καλύμματα για την τεντα στο σπίτι σας, σκιάζοντας και προστατεύοντάς το από το φως του ήλιου. Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στην Ελλάδα και είναι όλα υψηλής ποιότητας.

Οι σκίαστρες τέντες σπιτιού είναι μια πρακτική λύση για τον έλεγχο της θερμοκρασίας και του φωτός στο σπίτι σας. Το καλοκαίρι παρέχουν προστασία από την άμεση ηλιακή ακτινοβολία και το χειμώνα εξασφαλίζουν θερμομόνωση.

Οι σκιερές τέντες σπιτιού προσφέρουν την απόλυτη προστασία από την υπερβολική ζέστη, την υπεριώδη ακτινοβολία και τη βροχή. Τοποθετούνται στα υπάρχοντα παράθυρά σας, καθιστώντας τα την τέλεια επιλογή τόσο για παλιές όσο και για νέες κατασκευές.

Οι τέντες σπιτιού σκιάς κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας. Κατασκευάζονται κατά παραγγελία για να ταιριάζουν στα παράθυρά σας, οπότε παρακαλούμε να δώσετε όλες τις μετρήσεις σε εκατοστά κατά την παραγγελία. Η τέντα θα τοποθετηθεί στην τοποθεσία που επιλέξατε και τα χρώματα του καμβά, του ξύλου και των σχοινιών ταιριάζουν για να δημιουργήσουν μια μοναδική απόχρωση για το σπίτι σας.

Χρειάζεστε λίγη σκιά πάνω από ένα παράθυρο; Μπορούμε να σας προσφέρουμε τέντες, που αντανακλούν τη λάμψη του ήλιου τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τέντα σκιάς για το σπίτι, ειδικευόμαστε σε τέντες και στέγαστρα για παράθυρα στην Αθήνα. Γνωρίζουμε ότι κάθε ιδιοκτήτης σπιτιού έχει διαφορετικές ανάγκες όσον αφορά τις περιποιήσεις παραθύρων, γι’ αυτό προσφέρουμε επιλογές προστασίας της ιδιωτικής ζωής, μπλοκαρίσματος ακτίνων UV και θερμομόνωσης. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να σχεδιάσουμε την ιδανική σας τέντα σκιάς για το σπίτι σας.

Οι σκιερές τέντες σπιτιού είναι ένας ιδανικός τρόπος για να προστατευτείτε από τη ζέστη. Σας προστατεύει από τον ήλιο, τη βροχή και τον άνεμο κατά 50% Η Shade Home κατασκευάζει τέντες και παράθυρα με όλα τα υλικά αλουμινίου για να εξασφαλίσει μεγάλη διάρκεια ζωής και ανθεκτικότητα, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ύφασμα PVC, το οποίο αποτρέπει το 99% των υπεριωδών ακτίνων. Οι τέντες μας είναι ανθεκτικές στην υγρασία.

Πειραιάς, Αθήνα, Πατήσια, Γαλάτσι, Κυψέλη συναντάμε σμήνη από περιστέρια στις πολυκατοικίες. Κάθονται στον πάνω άξονα της τέντας με αποτέλεσμα να έχουμε παντού στην τέντα σκόρπιες κουτσουλιές. Εδώ ο καθαρισμός είναι απαραίτητος γιατί εκτός από αντιαισθητική εικόνα που έχουμε, έχουμε και τις βρωμιές πάνω από το κεφάλι μας.
Ο Πεντακάθαρος είναι ο μόνος που διαθέτει High Technology εξοπλισμό για το πλύσιμο της τέντας και σας εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα εφόσον και ο κατασκευαστής της τέντας έχει κάνει καλή αδιαβροχοποίηση για να μην αφήνει στίγματα

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ