Ράψιμο τέντας

Οι προσφορές που κάνει ο Πεντακάθαρος για ράψιμο και καθαρισμό τέντας σπιτιού, δεν το κάνει για να είναι ανταγωνιστικός στις τιμές αλλα για να πάρετε εσείς οτι καλύτερο υπάρχει πανελλαδικά, αφού και μια καρφίτσα να χρησιμοποιήσει κατα την επισκευή θα είναι κατασκευασμένη απο αξιόπιστο κατασκευαστή. Η επισκευή τέντας σπιτιού εξαρτάται 100% απο τον καθαρισμό που θα γίνει. Το ράψιμο τέντας σπιτιού μπορεί να γίνει και με μια απλή ραπτομηχανή της κακιάς ώρας απο ράφτη ή μοδίστρα. Τα μηχανήματα που χρησιμοποιεί ο Πεντακάθαρος για τον καθαρισμό και το ράψιμο τέντας είναι όλα υψηλής τεχνολογίας. Με την επισκευή της τέντας αλλάζουμε όλα τα καρούλια και τις τάπες με καινούργια και γίνεται δωρεάν έλεγχος σε όλη την κατασκευή για τυχόν ζημιά.

ΔΙΑΦΑΝΗ ΖΕΛΑΤΙΝΗ
Η διάφανη ζελατίνη χρησιμοποιείται σε σπίτια, καταστήματα, περίπτερα, καφέ κλπ, ώστε να έχετε ορατότητα έξω και για να σας προστατεύουν απο τη σκόνη, τη βροχή και τον αέρα. Ο Πεντακάθαρος με το έμπειρο συνεργείο του αναλαμβάνει την εξαγωγή, τον καθαρισμό και το μπάλωμα, έαν χρειάζεται, με ράψιμο και επανατοποθέτηση.
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
Η τέντα έχει μαλακώσει ώστε μετά το ράψιμο η βελόνα που θα τρυπήσει το πανί για να περάσει η κλωστή να μη κάνει σψστή δουλειά, με αποτέλεσμα μετά η τέντα να στάζει και να τρέχουν νερά.
Θέλετε να νοικιάσετε το σπίτι σας (AIRBNB) και η τέντα είναι βρόμικη ή έχουν ανοίξει οι ραφές ή είναι σάπια και χρειάζεται αντικατάσταση; Εμπιστευθείτε τον Πεντακάθαρο και να είστε σίγουροι οτι η εικόνα του σπιτιού σας θα αλλάξει εντελώς. Είτε γίνει ράψιμο, είτε τοποθετηθεί καινούργια τέντα το σπίτι σας θα ξεχωρίζει.
  • Ράψιμο και καθαρισμός τέντας σπιτιού και επαγγελματικών χώρων.
  • Ράψιμο και καθαρισμός ομπρέλας απο επαγγελματικούς χώρους ή αυλές σπιτιών.
  • Ράψιμο και καθαρισμός ιστιοπλοικών πανιών ή επισκευή (μπάλωμα) εαν το χρειάζονται τα πανιά.
  • Ράψιμο και καθαρισμός καλυμάτων σκαφών.
  • Ράψιμο και καθαρισμός κουρτίνας κατασκευασμένης απο τεντόπανο.
Έχετε στο σπίτι σας ή στον επαγγελματικό σας χώρο καρέκλες σκηνοθέτη; Ο Πεντακάθαρος σε περίπτωση καταστροφής του πανιού μπορεί να σας το αντικαταστήσει και να σας ράψει καινούργιο για να φτιάξετε και πάλι το χώρο σας με όμορφα χρώματα απο τεντόπανα, εμπριμέ, ριγέ, μονόχρωμα όλα κατασκευασμένα απο αξιόπιστο κατασκευαστή.
Αιτίες που θα ζητήσετε ράψιμο τέντας σπιτιού ή επισκευή σκελετού.
Ένας δυνατός άνεμος και όταν οι τέντες είναι κάποιων χρόνων οι ραφές είναι σάπιες  και εκεί οι τέντες μπορεί να ανοίξουν. Όσο μεγαλύτερη κλίση έχουν οι τέντες τόσο μεγαλώνουν και οι ραφές. Οι κάθετες τέντες σπιτιού που είναι συνήθως στα πλαινά μπορεί να μη χρειαστούν ποτέ ράψιμο έως ότου να σαπίσουν. Οι τέντες όταν είναι τοποθετημένες πρέπει να είναι τεντωμένες. Όταν κάνουν κοιλιά υπάρχει πρόβλημα. Σκόνη και υγρασία που περνούν στις ραφές καταστρέφουν την τέντα και τη σαπίζουν με αποτέλεσμα να ζητήσετε πολύ γρήγορα επισκευή τέντας.
Αιτίες που μπορεί να προκαλέσουν χαλάρωση της τέντας όταν είναι τοποθετημένες στην κατασκευή της είναι να μη δουλεύουν σωστά οι μηχανισμοί ή να έχει γίνει κάποια ζημιά στους γάτζους όταν η τέντα είναι με αντηρίδες καθώς και το μοτέρ να θέλει αντικατάσταση. Τότε ζητήστε άμεση επισκευή απο τον Πεντακάθαρο.
Εάν απο απροσεξία κάνετε μια ζημιά στην τέντα του κάτω διαμερίσματος καλέστε τότε αμέσως τον Πεντακάθαρο για γρήγορη και αξιόπιστη επισκευή.
Ο καθαρισμός τέντας σπιτιού θέλει μεγάλη υπομονή , χρόνο και εμπειρία καθώς και μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνεις αλλιώς κοροιδεύεις τον εαυτό σου αλλα και τον πελάτη που σε εμπιστεύτηκε. Ο Πεντακάθαρος έχει την υπομονή και την αγάπη σε αυτό που κάνει γιατι εσείς τον έχετε πληρώσει και πρέπει να πάρετε τέντα σπιτιού μετά τον καθαρισμό και όχι πατσαβούρι. Πριν δώσετε την τέντα του σπιτιού σας για επισκευή κάντε μεγάλη έρευνα αγοράς. Δείτε φωτογραφίες, διαβάστε κείμενα και μη δώσετε ποτέ την τέντα για καθαρισμό με κίνητρο το οικονομικό όφελος γιατι σίγουρα και 100% θα σας κοστίσει ο κούκος αηδόνι αφού σίγουρα σε λίγα χρόνια θα είναι για πέταμα. Το ράψιμο τέντας σπιτιού με τα καθαριστικά υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιεί ο Πεντακάθαρος, όταν καθαριστεί έχει μαλακώσει και είναι έτοιμη για ράψιμο. Τις τέντες σπιτιού ο Πεντακάθαρός αναλαμβάνει να τις κάνει απο χειροκίνητες σε ηλεκτροκίνητες. Επισκευή ηλεκτρικού μοτέρ ή αντικατάσταση όπως και βραχίονα με υλικά Α’ ποιότητας. Η κατασκευή τέντας σπιτιού με ηλεκτρικούς βραχίονες και μοτέρ έχετε τη δυνατότητα τοποθέτησης αισθητήρα ήλιου και αέρα ώστε όταν δε βρίσκεστε στο σπίτι σας σε μια ξαφνική κακοκαιρία να μαζέψει την τέντα του σπιτιού σας αλλα και να την κατεβάσει όταν τελειώσει. Οταν η κατασκευή γίνει με υλικά Α’ ποιότητας η πιθανότητα για να πάθει ζημιά η τέντα σπιτιού είναι ελάχιστες. Όπως σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν τα μυστικά έτσι και στις τέντες σπιτιού υπάρχουν μυστικά που εσείς δε θα μάθετε ποτέ. Τέντες σπιτιού με κλειστά μάτια Πεντακάθαρος και θα κάνει για εσάς ότι καλύτερο πανελλαδικά.

Όλη η διαδαδικασία για το ράψιμο παλιάς τέντας και καθαρισμού που κάνει ο Πεντακάθαρος με την εικοσαετή πείρα του αποδεικνύεται παρακάτω. Η μακροζωία της τέντας εξαρτάται απο το ράψιμο και απο τον καλό καθαρισμό. Με το ράψιμο της παλιάς τέντας γίνεται ο καλύτερος καθαρισμός ώστε το πανί να μαλακώσει διευκολύνοντας έτσι το ράπτη ή τη μοδίστρα που θα το αναλάβει. Οι τέντες όταν είναι καθαρές δεν χρειάζεται οι εργαζόμενοι να φορούν μάσκα για τον απλό λόγο οτι η βρωμιά έχει καθαριστεί και δεν υπάρχει σκόνη. 

Τις παλιές τέντες που παίρνει για ράψιμο και καθαρισμό εαν το πανί είναι επι παραδείγματι επταετίας και Α’ ποιότητας μπορεί να το ράψει και να το καθαρίσει τουλάχιστον δύο επταετίες χωρίς η τέντα να σαπίσει. Βεβαίως η φθορά απο το χρόνο θα υπάρχει δεδομένου οτι είναι αντιμέτωπες με τις καιρικές συνθήκες

Όταν σε μια τέντα οι ραφές έχουν ανοίξει πάνω απο 15 έως 20 εκατοστά, τότε ξηλώνεται όλη η ραφή, καθαρίζονται οι παλιές κλωστές και ράβεται απο την αρχή. Αυτή η διαδικασία είναι χρονοβόρα αλλα πολύ σημαντική. Σημασία για τον Πεντακάθαρο δεν έχει ο χρόνος αλλα η ποιότητα που πρέπει να παραδοθεί απο εκείνον σε εσάς μετα την επισκευή.

Τέντες με αντηρίδες που είναι για ράψιμο και καθαρισμό, 25 πόντους πάνω απο τη γλώσσα υπάρχει μια οριζόντια ραφή, ανάλογα με το μήκος της τέντας. Σε αυτό το σημείο κάνει μια θήκη για να μπορεί να περνά μέσα το αντίβαρο. Κατα την επισκευή η ραφή αυτή ξηλώνεται και ράβεται εκ νέου με ιδιαίτερη προσοχή μιας και το ράψιμο εκεί είναι πολύ σημαντικό

Τέντες που είναι τοποθετημένες με βραχίονες και είναι για ράψιμο και καθαρισμό στο κάτω μέρος τους και κατα μήκος υπάρχει ένα λάστιχο ραμμένο μέσα στην τέντα. Απο εκεί περνά το αντίβαρο. Το λάστιχο αυτό αφαιρείται πέντε εκατοστά απο το ύψος και ράβεται ξανά. Αυτό γίνεται γιατι εκεί καταλήγουν  όλα τα νερά και η σκόνη αλλα και για να είμαστε 100% σίγουροι οτι μετά την επισκευή ακόμη και ένας δυνατός αέρας δεν θα την γκρεμίσει.

Με τον έλεγχο που κάνει ο Πεντακάθαρος στις παλιές τέντες για ράψιμο και καθαρισμό όταν διαπιστώσει οτι οι τέντες στο κάτω μέρος έχουν ζημιά ενημερώνεστε αμέσως για να γυρίσει το πάνω μέρος κάτω όπως επίσης ενημερώνεστε και για την όποια ζημιά έχει πάθει απ’τη φθορά του χρόνου αλλα και για την αντοχή της τα επόμενα χρόνια.

Με την εξαγωγή της τέντας για ράψιμο και καθαρισμό το έμπειρο συνεργείο μας κάνει δωρεάν έλεγχο στην κατασκευή και αν υπάρχει ζημιά ενημερώνεστε για την τιμή της επισκευής. Μετά την ολοκλήρωση του ραψίματος και του καθαρισμού με την επανατοποθέτηση της τέντας γίνεται αλλαγή και στα καρούλια αλλα και στις πλαστικές τάπες, οι οποίες όπως είναι φυσικό έχουν φθαρεί απο τις καιρικές συνθήκες.

Καμιά τέντα με τον καθαρισμό και το ράψιμο που κάνει ο Πεντακάθαρος δεν σαπίζει και σας περιμένει είτε να την ξαναράψετε είτε να την ξανακαθαρίσετε. Ο καθαρισμός που κάνει ο Πεντακάθαρος για το ράψιμο της τέντας δεν καταστρέφει την αδιαβροχοποίηση, τα χρώματα, τα νήματα και η τέντα γυαλίζει απο καθαριότητα. Το γυάλισμα μπορείτε να το καταλάβετε ή με το φώς του ήλιο ή το βράδυ με τα φώτα στο μπαλκόνι σας. Το καλό ράψιμο στην καινούργια τέντα φαίνεται όταν μαζεύοντας την δεν κάνει πουθενά ζάρες στον άξονα. Αν κάνει ζάρες το ράψιμο είναι κακό και χρειάζεται αμέσως αλλαγή.

Κάποια μικροεπισκευή στην τέντα μπορείτε να την κάνετε και εσείς, όπως για παραδειγμα το άλλαγμα τάπας και καρουλιών, που μπορείτε να τα βρείτε στο κατάστημά μας. Ραπτομηχανή δυστυχώς για να κάνει επι τόπου ράψιμο δεν έχει φτιαχτεί ακόμη. Η γλώσσα που είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι 25 περίπου πόντους στο ύψος που το τελειώμα της μπορεί να είναι κυματιστό ή ευθύ, το καθαρίζω και αλλάζω ρέλι ή φακαρόλα όπως το λέμε εμείς και ράβω καινούργιο.

Αφού διαβάσατε τα ειλικρινή κείμενά μου είστε πλέον σε θέση να καταλαβαίνετε ποιός σας λέει την αλήθεια και ποιός όχι. Tips- οδηγίες – μυστικά και άλλα κόλπα που τυχόν διαβάζετε για να καθαρίσετε τις τέντες μόνοι σας μπορούν να σας καταστρέψουν το πανί, τα νήματα, τα χρώματα αλλα και το πολύ σημαντικό την αδιαβροχοποίηση. Η τέντα είναι δύσκολο να καθαριστεί πάνω στην κατασκευή της ακόμη και απο τον πιο έμπειρο καθαριστή. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το ράψιμο και τον καθαρισμό της τέντας σας καλέστε στο τηλέφωνο 6941424446. Σας απαντά ο ίδιος ο Πεντακάθαρος για ξεκάθαρη ενημέρωση χωρίς αστερίσκους. Σας περιμένω όχι μόνο να ράψω και να καθαρίσω τις παλιές τέντες αλλα και να σας ράψω καινούργιες με υπέροχα πανιά. Να επισκευάσω τον παλιό σκελετό και να σας φτιάξω καινούργια σιδεροκατασκευή απο την αρχή.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ