Τέντες Πειραιάς Ράψιμο τέντας για ιδιωτες / ράψιμο τεντών για Σπίτια Διαμερίσματα Βίλες

Ράψιμο τέντας για ιδιωτες / ράψιμο τεντών για Σπίτια Διαμερίσματα Βίλες

Ράψιμο τέντας / ράψιμο τεντών. Όταν καλέσετε τον ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ για πλύσιμο τέντας που  η τοποθέτησή της έχει περάσει τα 7 χρόνια και οι ραφές της δεν είναι ξηλωμένες τότε το ράψιμο της τέντας είναι υποχρεωτικό. Αυτό συμβαίνει γιατί οι ραφές είναι σάπιες κάτι το οποίο θα σας το δείξει ο τεχνικός που θα σας επισκεφτεί.

Μη μαζεύετε τη τέντα σας όταν η εξωτερική πλευρά είναι βρώμικη, παρά μόνο σε άσχημες καιρικές συνθήκες γιατί δημιουργείται τριβή στον επάνω άξονα και η βρωμιά μεταφέρεται στο εσωτερικό μέρος της τέντας με αποτέλεσμα η εικόνα να είναι άσχημη και δύσκολος ο καθαρισμός της όταν ζητήσετε πλύσιμο.

Μην κάθεστε ποτέ κάτω από τέντες ή ομπρέλες τις μεσημβρινές ώρες όταν δεν γνωρίζετε αν το τεντόπανο έχει υψηλό δείκτη προστασίας UV και αν είναι κατασκευασμένο από αξιόπιστο κατασκευαστή.

Ξηλώθηκε η τέντα σας στις ραφές; Σκίστηκε το πανί; Έπαθε ζημιά ο σκελετός; Μην προσπαθείτε να επισκευάσετε μόνοι σας τη ζημιά, άδικος κόπος! Ενημερώστε αμέσως τον ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ και ένας έμπειρος τεχνικός θα σας επισκεφτεί για να εκτιμήσει τη ζημιά και την άμεση επισκευή.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ