Τέντες Πειραιάς

Αναλαμβάνουμε το πλύσιμο των ιστιοπλοϊκών πανιών καθώς είναι πρόκληση για εμάς το λευκό χρώμα αλλά και τα χρωματιστά γιατί μετά το πλύσιμο αυτά γυαλίζουν και αντανακλούν στον ήλιο. Επίσης διπλώνονται εύκολα και δε σαπίζουν μετά το πλύσιμο.

Ιστιοραφείο για πλύσιμο ιστίων ιστιοπλοϊκά πανιά

Ιστιοραφείο για πλύσιμο ιστίων και επισκευές. Τεχνολογία πλυσίματος που μόνο ο ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ γνωρίζει ώστε τα ιστία μετά το πλύσιμο να μη σαπίζουν, να είναι μαλακά και να διπλώνουν εύκολα. Επισκευές και τέντες παντός τύπου για σκάφη. Πανελλαδική εξυπηρέτηση για τους μερακλήδες της ποιότητας.
Σπεσιαλίστας στο πλύσιμο τεντών, ο ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ, σας εγγυάται Πανελλαδικά το καλύτερο αποτέλεσμα γιατί τέντες, τεντόπανα, ιστιοπλοϊκά πανιά, ομπρέλες, ομπρέλες βροχής, ομπρέλες θαλάσσης, ρολοκουρτίνες σκίασης, στόρια, τα πλένει και τα ελέγχει ο ίδιος με τεχνικές που κανείς δε γνωρίζει στην Ελλάδα, ούτε θα γνωρίσει ποτέ. Οι τέντες όταν μένουν άπλυτες για πολλά χρόνια τότε σκόνη, κουτσουλιές πουλιών, καυσαέριο και ότι άλλο υπάρχει στην ατμόσφαιρα ή σας ρίχνουν από τα επάνω διαμερίσματα κολλάνε πάνω στην αδιαβροχοποίηση με τη βοήθεια του ήλιου και της βροχής κάνοντας αδύνατο το πλύσιμο γι’ αυτό μετά την ελληνική εφεύρεση καλέμι και σφυρί, ήρθε και το πιεστικό να κάνει υδροβολή στην αδιαβροχοποίηση. Μπορείτε να δείτε σχετικά βίντεο στο διαδίκτυο. (Προσοχή! Οι τέντες δεν πρέπει ποτέ να παρουσιάσουν μαύρα στίγματα ή άλλου είδους σημάδια γιατί είναι και παραμένει μόνιμη ζημιά.)

Πανελλαδική Εξυπηρέτηση για πλύσιμο τέντας, ομπρέλας, ιστιοπλοϊκών πανιών και καλυμμάτων σκαφών.

Μαρίνα Αλίμου
ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ SAVVI MARINE ΑΕΑΣ,
ΜΑΡΙΝΑ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΖΕΑΣ ΑΕ,
ΑΣΤΗΡ ΜΑΡΙΝΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΑΕ,
ΕΤΑΔ – ΜΑΡΙΝΑ ΑΛΙΜΟΥ,
OLYMPIC MARINE SA,
ΜΑΡΙΝΑ ΦΛΟΙΣΒΟΥ – LAMDA FLISVOS MARINA ΑΕ,
ΜΑΡΙΝΑ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ,
ΜΑΡΙΝΑ ΓΟΥΒΙΩΝ ΑΕ,
KOS MARINA,ΑΚΤΙΟ MARINE,
ABACUS MARINE CONSULTANS LTD,
ΜΑΡΙΝΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΑΕ,
ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΕ,
ΜΑΡΙΝΑ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ,
ΜΑΡΙΝΑ ΑΘΗΝΩΝ ΑΕ,
ΜΑΡΙΝΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΑΕ,
ORIGINAL MARINES ,
ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ ΜΑΡΙΝΑ,
ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΜΑΡΙΝΑ ΑΕ,
4η ΜΑΡΙΝΑ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ,
ΜΑΡΙΝΑ ΑΡΕΤΣΟΥΣ – ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΕ,
Γ ΜΑΡΙΝΑ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ,
ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΜΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ,
ΜΑΡΙΝΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΑΕ


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ