Πεντακάθαρος – Πλύσιμο τέντας

Τέντες κορυφαίας ποιότητας, με ή χωρίς σχέδιο μπορείτε να διαλέξετε από την κολεξιόν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ και να μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι για πολλά χρόνια χωρίς να παρουσιάζουν μαύρα στίγματα ή άλλου είδους σημάδια.

Καθαρισμοί τεντών / πλύσιμο τεντών συστήνεται από τον ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ να γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε οι τέντες σας να μένουν σαν καινούριες για πολλά χρόνια.

Με ρωτάτε αν κάνω αδιαβροχοποίηση. Η απάντηση είναι ΟΧΙ, γιατί αυτή γίνεται μόνο από κορυφαίους κατασκευαστές και η τεχνολογία τους είναι κλειδωμένη.

Ράψιμο τέντας / ράψιμο τεντών. Όταν καλέσετε τον ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ για πλύσιμο τέντας που  η τοποθέτησή της έχει περάσει τα 7 χρόνια και οι ραφές της δεν είναι ξηλωμένες τότε το ράψιμο της τέντας είναι υποχρεωτικό. Αυτό συμβαίνει γιατί οι ραφές είναι σάπιες κάτι το οποίο θα σας το δείξει ο τεχνικός που θα σας επισκεφτεί.

Μη μαζεύετε τη τέντα σας όταν η εξωτερική πλευρά είναι βρώμικη, παρά μόνο σε άσχημες καιρικές συνθήκες γιατί δημιουργείται τριβή στον επάνω άξονα και η βρωμιά μεταφέρεται στο εσωτερικό μέρος της τέντας με αποτέλεσμα η εικόνα να είναι άσχημη και δύσκολος ο καθαρισμός της όταν ζητήσετε πλύσιμο.

Μην κάθεστε ποτέ κάτω από τέντες ή ομπρέλες τις μεσημβρινές ώρες όταν δεν γνωρίζετε αν το τεντόπανο έχει υψηλό δείκτη προστασίας UV και αν είναι κατασκευασμένο από αξιόπιστο κατασκευαστή.

Ξηλώθηκε η τέντα σας στις ραφές; Σκίστηκε το πανί; Έπαθε ζημιά ο σκελετός; Μην προσπαθείτε να επισκευάσετε μόνοι σας τη ζημιά, άδικος κόπος! Ενημερώστε αμέσως τον ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ και ένας έμπειρος τεχνικός θα σας επισκεφτεί για να εκτιμήσει τη ζημιά και την άμεση επισκευή.

  • Τέντες σπιτιού, τέντες καταστημάτων. Μετατροπές από χειροκίνητες σε ηλεκτρικές. Τέντες με βραχίονες, τέντες με αντιρίδες, τέντες με ηλεκτρικό μοτέρ. Αντικατάσταση της παλιάς τέντας με καινούρια για όλα τα γούστα, Α’ ποιότητας με σφραγίδα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ.
  • Σπεσιαλίστας στο πλύσιμο τεντών, ο ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ, σας εγγυάται Πανελλαδικά το καλύτερο αποτέλεσμα γιατί σκοπός του είναι η ποιότητα και όχι η κοροϊδία.  
  • Το πλυντήριο τέντας ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ δέχεται Ερμού 86 τέντες, ομπρέλες, ιστιοπλοϊκά πανιά, καλύμματα σκαφών, στόρια που εσείς έχετε αφαιρέσει από την κατασκευή τους για καθαρισμό, ράψιμο, μπάλωμα ή οποιαδήποτε μετατροπή χρειάζεται.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ