ΤΕΝΤΕΣ - ΤΕΝΤΟΠΑΝΑ - ΤΕΝΤΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ - ΡΑΨΙΜΟ ΤΕΝΤΑΣ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΤΕΝΤΩΝ

 

Αναλαμβάνουμε νέες κατασκευές και επισκευές παντός τύπου με τα καλύτερα υλικά της αγοράς που ο Πεντακάθαρος με την εμπειρία του και την ποιότητα που τον διακρίνει έχει επιλέξει για εσάς. Εμπιστευτείτε μας και βγείτε 100% κερδισμένοι.

 

Ράψιμο και τοποθέτηση τεντόπανων από €16 ανά τ.μ.
και τα λεφτά σας θα πιάσουν τόπο.

Ο ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ είναι ένα αξιόπιστο site που μπορείτε να εμπιστευτείτε και εκείνο για την εμπιστοσύνη που του δείξατε θα σας ανταμείψει κάνοντας δουλειά ΑΑΑ+.

 
Εμπριμέ 100% Polyester νήματα πολύ χοντρής πλέξης. Τέντες με τον υψηλότερο δείκτη προστασίας UV στα τεντόπανα. Τέντες με την καλύτερη αδιαβροχοποίηση. Τέντες με ανεξίτηλα χρώματα. Τέντες για σπίτια. Τέντες για καταστήματα. Τεντόπανα που αντέχουν στον χρόνο χωρίς προβλήματα.

Πλύσιμο τέντας,καθαρισμος τεντων


ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΤΤΙΚΗ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Αθηνα, Πειραιάς, Αττική. Άλιμος,Αιγάλεω,Γλυφάδα,Παλαιό Φάληρο,Φάληρο,Περιστέρι,,Γαλάτσι,Πατήσια,Χολαργός,Πετρούπολη,καλαμάκι,Βύρωνας

Πλύσιμο τέντας,καθαρισμος τεντων ,ραψιμο τεντας,ραψιμο,επιδιόρθωση τεντας,πλυντήριο ιστιοπλοϊκών πανιών.,οικολογικός καθαρισμός τεντων,καθαρισμος και ραψιμο τεντας,Πλυσιμο τεντασ,Τεντες,Κλωστη τεντας Καθαρισμός Τέντας, πλύσιμο τεντας, Αθηνα, Πειραιάς, Αττική. Πεντακάθαρος,Καθαρισμός Τέντας, πλύσιμο τεντας,

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ